Bolerióza

Dobrý den, chtěla bych se zeptat v pondělí jsem začala brát antibiotika DEOXYMYKOIN tento pátek má moje maminka kulatiny kdbych si dala malé množství alkoholu může se něco stát děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Můžete vypít max. 1 skleničku vína, více alkoholu při užívání deoxymykoinu nedoporučuji, mohlo by vám být špatně.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Včasná diagnóza osteopenie může ochránit před vznikem osteoporózy
Obrna
Články: Obrna
Určitě si představíte...
Před řídnutím kostí chraňte celou rodinu, nejen sebe
Články: Před řídnutím kostí chraňte celou rodinu, nejen sebe
Osteoporóza neboli řídnutí...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Nachlazení, viróza, nebo chřipka?
Články: Nachlazení, viróza, nebo chřipka?
V zimě se potýkáme s...
Herpes genitálií
Články: Herpes genitálií
Herpes (opar) genitálií...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: