Bolerioza v 1.trimestru

Dobrý den pane doktore, chtěla jsem se zeptat na Vás názor snažíme se s manželem o dite. za posledni rok jsem již 2x otěhotněla, ale bohužel se vždy jednalo o zamlkle těhotenství kdy vždy kolem 10tt utichla srdeční akce plodu, lekar nas poslal na spoustu vyšetření genetika atd..vše v pořadku jen bolerioza vyšla pozitivní ted aktivni- již beru antibiotika a lekar typoval, že nemoc mam již delsí dobu- myslíte,. že mohla být právě bolerioza přícinou opakovaného ZT v počatku těhotenství? Předem Vám velice děkuji za Vaši odpoved. S pozdravem,Petra

Odpověď odborníka:

Boreliosa může skutečně ovlivnit vývoj plodu, takže je dobře, že se léčíte, po 3 měsících doporučuji ještě kontrolní protilátky. Pak teprve, pokud bude vše ok, se znovu pokuste o miminko.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: