Bolest a citlivost bradavek

Dobrý den, je mi 18 a už týden mě trápí bolest a citlivost prsních bradavek. Dva roky užívám antikoncepci Sylviane a tento měsíc jí budu měnit na Lunafem kvůli napětí v prsou, ale začala mě trápit bolestivost bradavek při dotyku i nošení vystuženého spodního prádla. Nejsou zarudlé ani se nijak nezměnily, ale je to dost nepříjemné. Nemám ani po ani před menstruací. Může se jednat o růst prsou, nebo to patří k problému s antikoncepcí? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Když je i bolestivost prsů může se jednat o spojitost s antikoncepcí, růst prsů v této době bývá již ukončen,můžete zkusit Agnukaston i když antikoncepce jeho účinek může snížit. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: