Bolest a citlivost žaluda

Dobrý den, je mi 15 let. Není mi to příjemné téma, proto přijdu k věci. Vždycky jsem spokojeně masturboval s tím, že jsem neměl předkožku přetáhlou přes žalud, jenže přišel můj první pohlavní styk a jak jsem zjistil, tak bez přetáhlé předkožky to snad ani nejde, netuším, každopádně jsem si ani neuvědomoval, že bych ji měl mít přetáhlou. V klidu i v erekci ho dokážu přetáhnout, jenže mi je to takové nepříjemné a nepřirozené a žalud je poté dost citlivý, obzvláště spodek žaludu, kde při dotyku dokonce dost bolí a bohužel nemůžu bez přetahnutí předkožky zpátky nemůžu masturbovat ... s přetáhnutím nemůžu jít ani do přítelkyně a když si ho přetáhnu, tak mi přitom bolí, jak už jsem dříve zmínil hlavně ve spodku žaludu. Bohužel se v tomhle stavu nemůžu udělat, ani nic .. proto se obracím sem. Existuje nějaká mast, nebo něco ? Děkuji moc předem za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, určitě existují znecitlivující masti, ale myslím, že v první řadě by jste měl navštívit odborníka- urologa, androloga či sexuologa. Bude vhodné vyšetření zvláště zaměřené na kontrolu frenula, tj. uzdičky, tedy místa ze spodní strany žaludu, kde se předkožka upíná na žalud. Někdy stačí jen drobný zákrok s povolením uzdičky a vše se tím může vyřešit.

MUDr. Pavel Turčan
MUDr. Pavel Turčan

Specializace: Sexuologie
Pracoviště: Centrum MEDIOL, ordinace sexuologie, andrologie a partnerská poradna, Olomouc

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x