Bolest a otok kotníku a bolest břicha

dobrý den chtěla jsem se zeptat jestli je v pořádku když mi před cca měsícem sundali sádrovou dlahu a i po tom měsíci co se to snažím rehabilitovat a chodit na to tak to stále bolí a otéká měla jsem nalomenou kost v patě a pak mám ještě jeden problém a to že už mě delší dobu je stále špatně a když jsem na velký tak si pak utírám i krev a občas i zvracim a mám průjmy děkuju za odpověd Míša

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Míšo, bolesti a otok se může vyskytovat několik měsíců po zlomenině, není to nic neobvyklého. Dále je nutné vyloučit případnou komplikaci jako zánět hlubokých žil-flebotrombóza , který by také mohl způsobovat podobné příznaky a doprovází fraktury a sádrové fixace. Pokud je podezření na flebotrombózu je nutné cévní vyšetření končetiny. K problému bolesti břicha doprovázené průjmy a zvracením trvající delší dobu ( více než týden) bude nutné gastroenterologické vyšetření, který vyloučí zánět nebo jinou komplikaci. S pozdravem Dr.Simon Julínek

MUDr. Simon Julínek
MUDr. Simon Julínek

Pracoviště: klinika Palas Athea

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: