Bolest a tlak v podbříšku

  • Dotaz od: Michaela Vašáková
  • Publikováno: 8.11.2011
  • uLékaře.cz

Dobrý den, před 9 měsíci jsem byla na operaci vyndavání srůstů. Od té doby mě břicho stále bolí. Posledních pár dní mě bolí břicho více a pociťuji tlak, a přijde mi jako by mi v břiše seděl kámen. Je možné,abych měla zase v břiše srůsty? Prosím poradtě mi. už nevím co dělat. Děkuji Vašáková

Odpověď odborníka:

Bohužel při jakémkoliv operačním zákroku není možnost vyloučit vytvoření srůstů, dále bylo by vhodné nabrat laboratoř na zánětlivé parametry,a v neposlední řadě vaše potíže nemusí být jen gynekologického původu ale i od zažívacího traktu,bude potřeba podrobné vyšetření Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x