Bolest a zčervenání pysků.

Dobrý den.Chtěla bych se zeptat.Minulý týden v úterý jsem byla na gynekologii a byl mi zjištěn zánět pochvy(bez stěrů apod).Predtim jsem měla zánět močového měchýře a ledvin .Paní doktorka se rozhodla,ze mi da na preleceni zánětu Biseptol který beru porad.Problemy ustaly jenže me strasne porad páli pochva a bolí me pysky.Kolem nich to mam zarudle ale asi na fotce nepůjde videt protože mam zrovna namazane nějakým gelem z lékárny .Na zanet mi dala Macmiror 500 8 vaginálních tablet ale asi to nezabralo.Momentalne mam menstruaci a tak nemuzu nic delat.Uz ani me to nebaví to je jednou zanet močáku,pochvy a nemam furt čast litat po doktorech.A k tomu se mi jeste na pochve na konci udělala nějaká vyrážka .Foto taky prikladam.S mocovym mechyrem si ted nedelam starost protože jsem byla na sonografii a vse v pořádku a 22.3 me objednala na nefrologii kde donesu i moc a tak uz snad budu mit pokoj.Ale tedka me štve hodne pochva,protože nemuzu mit ani pohlavní styk.Myslite ze se ten zanet pochvy nedolecil?A doleci se vubec kdyz mam jeste na mesic napsaný antibiotika Biseptol? Nedá se oboje léčit současné?Protoze trubice určitě spolu souvisí.Dekuji mockrát .A mam si zajít znovu na gynekologii?Omlouvam se ze je toho moc ale snad chápete .

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud jste dobrala Macmiror a bez efektu, navštivte co nejdříve gynekologa. Stěry se běžně nedělají, infekci je nutno řešit hned a Macmiror je velmi dobré a širokospektré ATB. Lze pro zklidnění použít Rosalgin výplach.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x