Bolest bederní pateře

Mockrát děkuji za odpověď. Mohla bych se prosím ještě zeptat.Mám ještě bronchialni astma (ventolin,ecobec) a lečím se na tachykardii (1x betalox, 3x1 propanom) všechny vyšetřeni srdce ok. Holter sin.tachykardie TP 100-150 přes den a v noci 6 hodin vkuse až 200 tepů. Nemůže souviset tachykardie s neustallou bolesti zad. V noci nemohu spat, lezet nebo se v noci probudim s bolesti zad a nohy. Děkuji

Odpověď odborníka:

Martino, obtíže s bolestmi zad a nohy v souvislosti s tachykardií nejsou příliš pravděpodobné, doporučila bych spíše vyšetření na ortopedii nebo neurologii.

MUDr. Nela Šrámková
MUDr. Nela Šrámková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Praha 8

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: