Bolest bederni patere

Prosim o Vas nazor na me vysledky rtg- nalez snizeni MO prostoru L4/5/S1 s patrnou pseudoartrozou transversu L5 s ilickou kosti,dale patrny Baastrupsy. MRI -nalez osteochondrozy diskuL5/6 s DL az foraminalni herniaci o vel.VD4 mm, foramen vlevo je zuzeno asi 1/3 vlevo. Podle meho lekare MRI -He disku L5/L6 s foraminosterozou vlevo, bez znamek artrotickych zmen intervertebralnich kloubu. Dop.indikace k impl.nahrady plotnyL5/6 pres dutinu brisni.Dekuji za vas nazor a odpoved.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Jane! Opsaný nález popisuje těžké degenerativní změny páteře a výhřez plotýnky meiz obratli L5 a L6. Plotýnka utlačuje kořenové nervy. Zda je či není nutná operace však nezávisí jen na výsledku vyšetření zobrazovacími metodami a nemohu se k nutnosti ani vhodnosti operace tedy na dálku vyjadřovat, je mi líto.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: