Bolest bederní páteře vystřelující do levé paty

DOBRÝ DEN,BOLEST POSTUPUJE DO KŘÍŽE A LEVÉ NOHY- PATY,POCIT PÁLENÍ S BRNĚNÍM HLAVNĚ V LEŽE, KDYŽ JE V KLIDU.DÁLE BOLEST LEVÉHO RAMENE,PAŽE MI BRNÍ AŽ DO PALCU LEVÉ RUKY..JSEM NA NEMOCENSKÉ JIŽ 5-MĚSÍCU. .MÁM ZA SEBOU INFUSNÍ INJEKCE,UVOLŇOVACÍ INJ.,ULTRAZVUK,CVIČENÍ,MAGNET, TEN MI VŠAK NEDĚLAL DOBŘE,BYLO MI HŮŘ.BYLA JSEM TAKÉ NA CT VYŠETŘENÍ PÁTEŘE A MR ZÁVER.VÝZNAMNĚJŠÍ DEGENERATIVNÍ ZMĚNY V SEG.L4/L5 A L5/S1.O LISTESA L4L.ST.DEGENERATIVNÍ RELATIVNÍ STENOZA PÁTEŘNÍHO KANÁLU SEG.L4/5 ŠIROKÁ DORSÁLNÍ PROTRUSE V BLÍZKEM VZTAHU S KOŘENY L5.DORSOMEDIALNÍ PROTRUSE L5/S1 MÉNĚ VÝZNAMNÁ.MÍRNĚ FORAMINOSTENOZY L4/A L5/S1 OBOUSTRANNĚ. BERU NA BOLESTI NIMESIL,ZALDIAR A AESTIN.A BOLÍ A BRNÍ LEVÁ RUKA A LEVÉ PRSTY U NOHY STALÉ.KDYŽ TO ROZCVIČÍM TAK CHVILKU MÁM KLID.PROSÍM JE TO NA OPERACI?DĚKUJI ZA ODPOVĚĎ MARIE

Odpověď odborníka:

Dobrý den, brz možnosti si prohlédnout CT a MRI snímky vam na to.jejsem schopen odpověď.

MUDr. Ondřej Kalita, Ph.D.
MUDr. Ondřej Kalita, Ph.D.

Specializace: Neurochirurgie
Pracoviště: Neurochirurgická klinika FN a LF UP Olomouc

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěž o krém BELOBAZA®


 celý článek

x