Bolest bradavek

Dobrý den, již asi týden mě bolí bradavky po doteku, jsou suché a s malými bílými tečkami. Používám antikoncepci Lindynette, ovšem posledních 14 dní jsem brala dvoje antibiotika (Ciplox a Azitromycin). Ciplox jsem dostala na zánět moč. trubice, ale zjistili mi ho na pohotovosti, jelikož jsem v moči měla krev i s kousky. Myslíte, že je možné, že by se spletli, a bolest bradavek je způsobena těhotenstvím, nebo je to po antibiotikách? Pohlavní styk jsem od doby, co jsem začala užívat antibiotika neměla. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Těžko vám odpovím na otázku zda se někdo mohl či nemohl splést,ale obecně antibiotika snižují účinek antikoncepce ale nedělají bolestivost bradavek, pokud jste neměla styk jsou obavy s gravidity asi liché.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x