Bolest bradavek

Dobrý den.Chtěla bych se vás zeptat na bolest bradavek a pocit plnosti prsou ve změně antikoncepce.Už asi 1 týden beru jinou antikoncepci=Triquilar a chci se zeptat jestli bolest může být z antikoncepce?V letáčku sem se nedočetla u nežádoucích účinků jako bolest bradavek při každém dotknutí..Tuto bolest mám už asi 3-4 dny a stále se stupňuje..Děkuji

Odpověď odborníka:

Prsy jsou orgán,který reaguje na hormonální změny a pokud užíváte antikoncepci, která má jiné složení než ta na kterou jste byla zvyklá, může se tato potíž projevit, ale měla by se postupně zmenšovat. příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: