Bolest bradavek

Dobrý den, chtěla jsme se zeptat, posledních pár dní, mě bílí bradsvky a na dotyk to strašně bolí a jsou citlivé. dĚLALA JSME SI TĚHOTENSKÝ TEST, ae těhotná jsme nebyla. Je možné že bych byla těhotná, i dkyž těhotenský test to neprokázal? .. děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Ne, těhotenské testy jsou velmi spolehlivé pro jistotu jej zopakujte za týden, jinak to může být reakce na hormonální změny během cyklu, případně podráždění od nevhodné podprsenky či pracího prostředku. Příjemný den.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: