Bolest bradavek

Dobrý den pane doktore, již 3 měsíce jsem nedostala menstruaci (pokaždé jen 1 den), brala jsem antikoncepci, tudíž mi můj gynekolog doporučil vysadit, aniž by mě na mé upozornění, že jsem brala antibiotika 3 týdny prohlédl, zda nemohu být těhotná, takže jsem vysadila. Nyní neberu HA již 3 týdny, menstruace se ještě nedostavila, ale očekávám ji až za 2 týdny. Již 2 dny mě neskutečně svědí a bolí bradavky, HA neberu žádnou a partnera mám. Je nějaký důvod (vysazení HA), kvůli kterému mě mohou bolet bradavky?

Odpověď odborníka:

Bolest bradavek by neměla mít souvislost s vysazením antikoncepce, mohl by to způsobit i prací prášek,nová podprsenka, zkuste Calcium pantothenicum mast

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: