Bolest břicha

dobrý den,byl mi zjištěn posunutý krční obratel,může to být příčina častých bolestí břicha,které jsou bez zjevné příčiny?Nic nebylo při vyšetřeních zjištěno proč tak často břicho bolí.Děkuji,hezký den.A.S.

Odpověď odborníka:

Krční obratel s největší pravděpodobností nemá vliv na bolesti břicha. Břicho je třeba chirurgicky vyšetřit, vyšetření pomoci vyšetřením diagnostickým ultrazvukem. Dle nálezu další postup.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: