Bolest břicha

Několik měsíců u sebe pozoruji bolesti břicha. Zejména "pás" břicha pod podprsenkou a podbříšek. Velice často se mi střídá zácpa s průjmem, barva i konzistence stolice, v posledních dnech se objevila krev ve stolici. Mám strach chodit na toaletu, neboť mám při vyprazdňování silné, bodavé bolesti v oblasti konečníku. Občas mám stejné bolesti v průběhu celého vyprazdňování, jako by to byla žiletka a přesně jsem věděla kudy objekt jde. Včera zůstala po stolici plná mísa krvavé tekutiny (přirovnávám k barvě moči v době menstruace-tu však nyní nemám) a dnes mám celý den tupé bolesti v celé oblasti břicha při jakémkoliv pohybu a pozoruji citlivost beder, bolest svalů a kloubů. Budou to maximálně 3měs, co jsem byla s bolestí břicha v nemocnici Náchod, podstoupila jsem odběr krve, moči, UZ a bylo mi řečeno, že mi nic není. Je možné, že by se nějaký závažný problém projevil tak rychle? Děkuji Vám. S pozdravem a přáním hezkého dne L.

Odpověď odborníka:

Doporučila bych vám pro zažívací obtíže a krev ve stolici vyšetření na gastroenterologii. Byl by vhodné kolonoskopické vyšetření. S pozdravem Jana Harnová

MUDr. Jana Harnová
MUDr. Jana Harnová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: