Bolest břicha

Dobrý den, cca před měsícem jsem prodělala diagnostickou laparospkopii pro opkované bolesti břicha - nález srůst(po apendektomii), srusty přerušeny. Až do tohoto pátku jsem byla naprosto bez problémů, bolesti, které byli dříve, ustaly....V patek večer opět bolest v pravém podbřišku ( tedy to místo, které bolívalo dřív), bolest trva cca 15 minut poté odezní a pakuje po několika hodinách. dneska cítím divný tlak v celém podbřišku, na pravé straně výrazněji.....může to být ještě následek operace? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano, je to možné. Pooperační hojení totiž může trvat i několik týdnů. Hezký den.

MUDr. Martin Kaláb
MUDr. Martin Kaláb

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Stomatologická klinika 1. Lékařské fakulty Univerzity Karlovy

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
bolest bricha na levo | Od: Naďa | 26.12.2016 18:13
V unoru jsem podstoupila laparo,
zlucniku.Od září mam bolesti žaludku,
pálení žáhy.Bolest v leve pulce
bricha.Sono provedeno v prosinci,
,celeho bricha, v poradku.Krev v
pořádku. RTG.patere pry výrůstky které
zasahují do dutiny břišní. Internista mi
doporučil Omeprazol beru lehka úleva
ještě objednani na fibroskopii.Dieta na
žaludek zkouším. Nevim zda je to
stresem, ale kdo ho v dnešní době
nema...
reagovat
re:bolest bricha na levo | Od: uLékaře.cz | 27.12.2016 11:30
Dobrý den,
děkujeme za dotaz. Aby Vám
lékař mohl odpovědět, poprosím
Vás,
abyste dotaz zkopírovala a
vložila přímo do poradny na
těchto stránkách:
http://www.ulekare.cz/poradna.
V poradně se Vám bude lékař
věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše
bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zánět spojivek
Články: Zánět spojivek
Konjunktivitida, zánět...
Jak zabránit dehydrataci při průjmu
Články: Jak zabránit dehydrataci při průjmu
S průjmem se zaručeně...
Pomoci vstřebávat železo mohou i homeopatika
Články: Pomoci vstřebávat železo mohou i homeopatika
Každý desátý Čech má v těle...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Pásový opar
Články: Pásový opar
Pásový opar, herpes zoster...
Podezření na střevní zánět znamená podstoupit důkladné vyšetření
Křečové žíly v těhotenství je třeba více sledovat
Články: Křečové žíly v těhotenství je třeba více sledovat
V těhotenství přispívá ke...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Co obnáší kolonoskopické vyšetření a jak se na něj připravit?
Zánět dutin
Články: Zánět dutin
Zánět dutin, sinusitida, je...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: