Bolest břicha

  • Dotaz od: Magdaléna
  • Publikováno: 21.11.2011
  • uLékaře.cz

odpovídam na vaši odpověd.. na sonu jsem byla koncem srpna a nález byl zcela v pořádku od močového měchýře až po játra .. jezdila mi po celém břiše kdyby tam něco bylo asi by to spatřila nebo ne?? akorát mi dětská doktorka řekla že když mi žaludek nepřestane bolet tak mě pošle na gastroskopii .. naštěstí, ale žaludek přestal bolest, ale ted je to tu zas s tim rozdílem že vím jaké´nemoci břichu hrozí v srpnu jsem to ještě nevěděla.. možná je to i nervama poslední dobou jsem jich měla dost měla jsem pocit že mám výdut na mozku což se vyloučilo magnetickou rezonancí.. moc děkuji za případnou odpvěd ..

Odpověď odborníka:

Dobrý den.U každé nemoci hraje roli také psychický stav..Gastroskopické vyšetření by dokázalo odhalit nadprodukci žaludeční kyseliny,dráždění jícnu,onemocnění počátečního úseku tenkého střeva.,asi by bylo ve Vašem případě vhodné.Lékař/ka/provádějící sono břicha by jakýkoliv podezřelý nález zcela určitě nenechala bez povšimnutí,v tomto ohledu si nedělejte starosti.Hlavně se neobávejte lékařů ptát,formulujte otázky tak,jak Vás napadají..nestyďte se!Podstatné je,abyste měla pocit bezpečí a jistoty.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: