Bolest břicha a hlavy

Dobrý den, už pár dní mám bolest hlavy a "bublá" mi v břichu, břicho je také takové "plnější". Je mi 17 a užívám antikoncepci Katya. Už beru druhé plato a zatím pouze jednou jsem si omylem prášek vzala za více než 12 hodin. Pohlavní styk už byl. Stolice není pravidelná a mám pocit, že mám chvílemi průjem, ale ne silný. Možnost těhotenství je nebo není? Mockrát děkuji. Pěkný den

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Detailní popis, jak postupovat při chybě v užívání hormonální antikoncepce najdete na http://www.neumed.cz/informace/antikoncepce-chyby-I.php nebo na facebooku Neumed. Z toho sama vyhodnoťte, kdy k pohlavnímu styku ve vztahu k vynechané tabletě došlo a tedy zda riziko otěhotnění hrozí. Jinak dle popisu Vašich potíží ( bublání v břiše, průjem..) se samozřejmě může jednat o střevní potíže.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: