Bolest břicha, ha

Dobrý den, mám na Vás menší dotaz. Už asi 2 měsíce mě trápí tupá bolest žaludku. MS se mi dostavují pravidelně. 3.12. jsem začala užívat HA Verezana hned první den menstruace. 8.12. (po ukončení MS) mě začala bolest prsa a o pár dní později i podbřišek. Týden před tím jsem protrpěla slabý zánět močového měchýře. 12.12. jsem šla do laboratoře s močí a v ní se nic nenašlo, i přes to mě začali dost bolet záda v oblasti bederní páteře, ale spíše vlevo. Občas mívám mírné závratě. Myslíte, že to může být tou HA? Děkuji moc za odpověď a přeji příjemný zbytek dne.

Odpověď odborníka:

Dobrý večer, pokud užíváte antikonncepci 1. měsíc, je možné, že se objevuje pnutí prsou, citlivý podbřišek, někdy dokonce i slabé špinění mimo očekávanou dobu menstruace. je to způsobě postupným zvykáním si organismu na antikoncepci. Většinou doporučujeme vyčkat, v dalším cyklu se většinou vše upraví. Pokud nemáte žádný nález v moči, o infekci močových cest se asi nejedná. Kdyby se ale obtíže stupňovaly, určitě navštivte svého lékaře.

MUDr. Renata Kavanová
MUDr. Renata Kavanová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: soukromá praxe My.Gyn, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Poznejte sami, že se s vašimi játry něco děje
Články: Poznejte sami, že se s vašimi játry něco děje
Bolí vás často břicho a na...
Lupy
Články: Lupy
Lupy jsou šupinky kůže...
Mykózy – jedno z nejčastějších gynekologických onemocnění žen
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Kvasinková infekce pochvy
Články: Kvasinková infekce pochvy
Kvasinková infekce pochvy...
Je „klíšťovka“ jediná hrozba pro naše mazlíčky?
Články: Je „klíšťovka“ jediná hrozba pro naše mazlíčky?
Všechna klíšťata v některém...
Zbavte se modřiny snadno a rychle
Články: Zbavte se modřiny snadno a rychle
K modřině lze přijít dnes a...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: