Bolest břicha, nafouknutí a špinění

Dobrý den, mám takový problém. Je to dva dny co jsem začala špinit. Už několik dní mě bolí břicho a cítím se nafouknutá. Pravidelně užívám antikoncepci Katyu, nyní jsem si brala 11 tabletku a žádnou jsem v platíčku nezapomněla. Včera jsem navštívila gynekoložku. Je možné aby nepoznala při preventivní prohlídce těhotenství, tedy mohu být těhotná.

Odpověď odborníka:

Špinění se při antikoncepci může vyskytnout pokud jste neudělala chybu v užívání je gravidita nepravděpodobná, graviditu lze poznat cca od 5 týdne gravidity. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: