Bolest břicha po sexu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, před dvěma dny jsem měla pohlavní styk, je mi 15 let a teď mám bolesti v podbříšku a trochu to zasahuje i do zad, antikoncepci neberu, tak se chci zeptat, jestli to může být příznak těhotenství nebo ne...Děkuju za odpověď.

Odpověď odborníka:

Příznak těhotenství to zřejmě nebude. Mohlo by jít o běžné svalové bolesti - na způsob nadměrné zátěže.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: