| Nápověda

Bolest bricha v tehotenstvi

dobry den rada bych se zeptala jsem v 10 tydnu tehotenstvi od 7-9 tydne jsem krvacela ,ted uz v poradku 25 prosince jsem byla na pohotovosti protoze se mi obevilo silnejsi krvaceni lekar rek ze miminko odpovida velikosti a ze srdicko bije tak jak ma,ted jdu na dalsi ultrazvuk 5 ledna...mam casto bolesti bricha jako kdyz mam dostat menstruaci a i bolesti v zadech a kdys si ohmatam bricho tak v miste kde je deloha me to dost boli tak si tam radsi nesaham.mam tri deti z toho posledni tehotenstvi byly dvojcata. neni to moc ale je to neprijemne,beru magnesium a utrogestan.chtela jsem se zeptat do jakeho tydne tehotenstvi je riziko potratu ,dost jsem hledala a cetla na internetu a je to ruzne nekdy se potrat projevi do 6 tydne ale cetla jsem ze se to stalo uz i ve 14 tydnu....jak je mozne ze kdyz se plod vyviji tak jak ma ze mu najednou prestane bit srdicko?mam strasnej strach uz jsem 2 potratila pokazde v 7 tydnu tak doufam ze tentokrat to vyjde,beru i vitaminy pro tehotne je to k necemu?muze to predejit potratu?a jake davku magnesia bych mela brat abych nebyla predavkovana?ja beru 3 denne.vim ze bych to mela konzultovat z gynekologem ale ziju v italii a tady to lekari neresi,vsichni mi rikaj ze se to nechava na prirode, moc dekuji za odpoved a preji hezky vecer

Odpověď odborníka:

Bohužel těhotenství může zaniknou kdykoliv i když největší risiko je do 16 týdne, dávka magnesia je správná,vitaminy neuškodí příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Železniční nemocnice Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Nejčtenější dotazy
  • Délka penisu Hezký den. Za 3 měsíce mi bude 19 let...trápí mě velikost mého...
  • Nádor na mozku Ráda bych se zeptala jaké příznaky bývají při podezření na nádor...
  • Opakovaná voda v koleni Chtěla bych se zeptat... Už po třetí jsem byla na...
Nejnověji hodnocení lékaři
 
Kam dál
 
 
Sebediagnostika - zvýšená hladina prolaktinu
Kalkulačky: Sebediagnostika - zvýšená hladina prolaktinu
Zjistěte, zda není příčinou...
Špatně spíte? Možná Vám pomůže neurolog
Video: Špatně spíte? Možná Vám pomůže neurolog
Představte si, že to s vaší...
I mráz může poranit kůži
Články: I mráz může poranit kůži
Mráz dokáže kromě krásných...
Doporučení lékařů: MUDr. Miloslava Hájková
Rakovina vaječníků
Kalkulačky: Rakovina vaječníků
Rakovina vaječníku...
Alergie na bílkoviny kravského mléka u kojenců
Video: Alergie na bílkoviny kravského mléka u kojenců
O tom, jak zvládat alergii...
Bodnutí hmyzem
První pomoc: Bodnutí hmyzem
Hmyzí bodnutí většinou není...
Audio: Spánkový rytmus (Ilnerová)
Jak nás ovlivňuje spánkový biorytmus? V těle...
Test barvosleposti
Kalkulačky: Test barvosleposti
Přibližně 8 % všech mužů a...
Záškuby a třes
Domácí lékař: Záškuby a třes
Záškuby a třes jsou...
Poradna: Varlata/šourek
Par dni u sebe pozoruji asymetricke zvetseni...
 

Položte lékaři dotaz zdarma

  • Přes 110 lékařů v poradně
  • Zjednodušené pokládání dotazů
  • Možnost zúčastnit se všech soutěží
  • Anonymní pokládání dotazů
Registrace zdarma Registrace přes Facebook zdarma
Naposledy čtené: