Bolest chodidla a paty

A prosím vás mohla bych se zeptat zda tyto bolesti, které mě trápí, mohou mít souvislost s operací varixů. Shruba před rokem jsem na této operaci byla a od té doby mám problémy i s otékáním nohou. Děkuji

Odpověď odborníka:

Pokud nemáte na dolní končetině otoky a dobrou funkci tepen a tepének, potíže by s operací varixů neměly souviset. Funkci tepének a žil zhodnotí lékař, který se cévami zabývá, na interně a chirurgii.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: