Bolest do ucha

Pred deseti dny mi vytrhli dve zdrave osmicky na leve strane. Asi sest dni mam bolest v levem uchu, zabira ibalgin i acilpirin, je to zanet po vytrzeni zubu?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bolest po vybavení osmiček je normální stav. Pokud přetrvává týden, zajděte na kontrolu k lékaři. Zánět je doprovázen i dalšími projevy (otok, zarudnutí, teplota...) Lékař už si po vyšetření bude s Vámi vědět rady. S přáním pěkného dne Václav Manhart

MDDr. Václav Manhart
MDDr. Václav Manhart

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Zubní centrum U smile

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: