Bolest hlavy

Dobrý den pani doktorko, Dovolte mi prosim dotaz. Prodělal jsem HSV 1 - herpes multiplex na rtu s více ložisky kolem úst. Přeléčeno 5 dní Herpesinem. Asi po 1 týdnu po ukončení terapie, k večeru náhlá bolest hlavy, přetrvávajicí v zadní části hlavy, následujicí den bolest přetrvává do střední části hlavy. Teplotu nemám, stuhlost ´šije (při položení na bradu) nemám. Nezvracím. Je to běžná bolest hlavy, nebo existuje souvislost s HSV 1 - encefalitída ? Beru 3x Ibalgin denně. Děkuji za urgentní odpověd a přeji pěkný den.

Odpověď odborníka:

Dobrý večer, bohužel po internetu nelze odlišit běžnou bolest hlavy od možného znětu mozku, to musí udělat neurolog, který vás vyšetří. Pokud bolesti trvají, doporučuji vám co nejdříve navštívit neurologa. I když nemáte teplotu a není opozice šíje, potíže se mohou vyvíjet a tyto příznaky nastoupí později. Jen neurolog, který vás vyšetří, může stanovit o jak typ bolesti se jedná. Přejipěkný večer.

MUDr. Lenka Terzipetková
MUDr. Lenka Terzipetková

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Fakultní nemocnice Motol, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: