Bolest hlavy

Uz 2 tydny me boli hlava a ja nevim co s tim. Hrozně se bojím nádoru na mozku. Hlava mě bolí téměř celý den nejlepší je to ráno a nejhorší ve škole a v pondělí.Bolí mě na čele, sice to není žádná strašlivá bolest ale otravuje. Někdy mě to jakoby tupě bodne vzdycky na jiném místě.Někdy i směrem ke krku. Dneska jsem měl tu strašnou náladu ze mám nádor a umřu i když mě v tu chvíli hlava vůbec nebolela. Na to že mám rakovinu myslím taky skoro celý den. Snažím se na to zapomenout a zlepšit to tim ze hraju treba fotbal(vzdycky je to lepší a někdy to i úplně zmizí) Ráno jsem zatím nikdy nezvracel ale občas mi je trochu špatně ale pak si dám snídani a je to vpořádku.Tudíž nemam ani nechuť k jídlu. Nemam žádné neurologické příznaky. Taky bych se Vás chtěl zeptat jestli se dá nádor poznat z EMG byl jsem na něm a vše v pořádku. Nikdo z naší rodiny nikdy rakovinu neměl Před třemi měsíci jsem byl v nemocnici kvuli zlomene ruce ale pri operaci jsem vdechnul zaludecni kyselinu a zkoncil jsem na ARU. Je po takto prodelanem problemu moznost na rakovinu vyšší ? Předtím jsem nikdy bolesti hlavy neměl jen zřídka a nikdy 2týdny. Moc Vám dekuji za odpověď.Je mi 13

Odpověď odborníka:

Prosímtě ty potíže bych viděl spíše jako následek té operace, aspirace a tomu ARU...určitě bych to na nádor mozku neviděl, takové přidušení při aspiraci ti může pěkně zavařit a pár měsíců to může trvat než se z toho ta hlava vzpamatuje...ale určitě to zase přejde a nemaluj čerty na zeď, ale chce to fakt čas, odpočívat, moc se nehonit a psychicky nepřetěžovat...vdechnutí čehokoliv ti v žádném případě nádor mozku způsobit nemůže, leda tak plic když by to byla radioaktivní látka, když už teda vymýšlíš šílenosti :-) takže v klidu prosímtě, nech si změřit tlak, zkontrolovat oči...emg ani eeg moc neukáže...jedině magnetická rezonance když už teda by se ti neulevovalo, ale nádorem to určitě není...chce to ještě pár týdnů trochu klidovej režim...měj se.

MUDr. David Folprecht
MUDr. David Folprecht

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: