Bolest hlavy

Dobrý den, mívám velké bolesti hlavy ,nyní jsem byla na celotělové scintigrafii a nález:difuzně je stac.vyšší aktivita na kalvě v.s. při osteoporóze. Vyšší aktivita stac. v oblasti nosu vpravo - v.s .ORL eti.Může to být příčina té bolesti ? pokud ano dá se to nějak léčit ,? Kam bych s tím měla zajít ? Mívám i často zarudlé a svědivé pravé oko ,časté záněty v oku. Na scintigrafi mě poslali z onkologie a tam je to prý vpořádku , bez nálezu.Děkuji za odpověď .

Odpověď odborníka:

Dobrý den , i osteoporóza může mít bolestivé projevy, doporučuji však ještě i vyšetření neurologem.

prim. MUDr. Jarmila Zipserová
prim. MUDr. Jarmila Zipserová

Specializace: Rehabilitace (fyziatrie, balneologie a léčebná rehabilitace)
Pracoviště: Neurorehabilitační klinika AXON Praha,
Městská poliklinika Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: