Bolest hlavy na pravé straně

Dobrý den, už asi 6 let mě bolívá hlava na pravé straně, jakoby mě tam něco tlačilo a slyším i tepání na tom samém místě. Často mi slzí pravé oko a bolí pravé ucho. Nejsou to ostré bolesti, ale cítím to a vnímám to pořád. Problém je, že posledních 6 let jsem buď těhotná nebo kojím a tak jsem vyšetření a běhání po doktorech odkládala, jenže teď jsem znovu neplánovaně těhotná a už se opravdu bojím, že se mi něco stane, že třeba praskne nějaká cévka nebo tam mám nějaký nádor a co potom manžel se 3 dětmi… Jenže nevím, jaké vyšetření mi můžou udělat, když jsem těhotná. Nejhorší je to, když jsem hodně unavená, vyčerpaná anebo mi vadí slunce a vítr. A než jsem byla těhotná, tak po trošce vína mi to začlo tepat hodně. Nenapadá Vás, co by to tak asi mohlo být a jaké vyšetření mi teď můžou udělat? Předem moc moc děkuji za Vaši odpověď!

Odpověď odborníka:

Dobrý den. V době gravidity je vyšetřování obtížné. Lze provést magnetickou rezonanci, ale musí být k této indikaci důvodné podezření. Proto doporučuji neurologické vyšetření. Pěkný den

MUDr. Radim Chutný
MUDr. Radim Chutný

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Neurologie Oramus s.r.o. Ostrava

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Játra v ohrožení: jak poznat problém
Články: Játra v ohrožení: jak poznat problém
Játra jsou životně důležitý...
Rychlý průvodce rakovinou prostaty aneb Co je dobré o této nemoci vědět
Léčba akné u pacientů s atopickým ekzémem
Články: Léčba akné u pacientů s atopickým ekzémem
Akné a atopický ekzém. Dvě...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Pět věcí, které byste měli vědět o zápalu plic
Články: Pět věcí, které byste měli vědět o zápalu plic
Lidem ze zemí s dostupnou a...
Fakta a mýty o hluboké žilní trombóze
Články: Fakta a mýty o hluboké žilní trombóze
Hluboká žilní trombóza...
Biologická léčba jako naděje pro pacienty s rakovinou ledvin?
Články: Biologická léčba jako naděje pro pacienty s rakovinou ledvin?
Biologická léčba. Sousloví...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Otřes mozku
Články: Otřes mozku
Otřes mozku, neboli komoce...
Co potřebujete vědět o nádorech ledvin III. – vedlejší účinky léčby
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: