Bolest hrtanu

Uz par dni me poboliva kolem hrtanu. Je to spise takovy neprijemny pocit. Byla jsem na vysetreni Orl, kde bylo vse v poradku. Obvodni lekar mi odebral krev na stitnou zlazu, ale testy byly take negativni. Mam caste blokady krcni patere. A blokaci zeber. Mam sedave zametnani. Po rehabilitaci se mi ulevi ale pak se to vrati. Mam problemy se zlucnikem a ocas se zaludkem. Zkusila jsem si vzit Lexaurin a dost casto se mi ulevi. Problemy s dychanim nemam. Muzete mi poradit? Dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Vaše obtíže mohou být v souvislosti s krční páteří. Tím spíš, jestli po rehabilitaci obtíže zmizí. Může být příčinou i psychika. Někdy při stresu má člověk pocit jakoby "knedlíku" v krku. Pokud Vám obtíže po Lexaurinu přestaly, může to být vlivem uvolnění celkového napětí a uvolnění v oblasti krční páteře. Doporučovala bych Vám pravidelné cvičení na krční páteř a zaměřit se na celkové zklidnění. V případě, že budou obtíže pokračovat, bylo by ještě vhodné sonografické vyšetření krku se zaměřením na postiženou oblast.
S pozdravem
MUDr. Dagmar Doležalová

MUDr. Dagmar Doležalová
MUDr. Dagmar Doležalová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kouření zpomaluje růst u chlapců
Články: Kouření zpomaluje růst u chlapců
Během čtyř let průměrný...
Rektoskopie
Články: Rektoskopie
Rektoskopie je endoskopická...
Uzlina
Články: Uzlina
Mízní uzliny, také...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: