Bolest hrudníku po nachlazení

Dobrý den. Mám dotaz ohledně bolestí hrudníku - před cca 3 týdny jsem dostala virozu - silný kašel, zpočátku suchý, poté vykašlávání, a rýmu, po týdnu jsem dostala ATB Duomox (CRP 20), při dobírání ATB mě začalo bolet na hrudníku, často a silně mě bolí ruce - svaly od loktů nahoru - a občas i nohy - stehna. Momentálně pořád kašlu, i když méně, nejhorší je to bolení hrudníku- spíše v horní části. Dá se z popisu říci, o co se jedná? Jsou to "dozvuky" virozy nebo viroza někde "sedí"? Mám se o problémech zmínit při kontrole, bude potřeba další vyšetření?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Ludmilo? Promiňte mi to, ale co je to za to za dotaz, jestli se o potížích máte zmínit při kontrole? Proč byste na ni jinak chodila? Může se jednat o dozvuky virozy (i když na virozu se antibiotika nenasazují nebo neměly by být nasazovány), stav však může mít i jiné příčiny a věc si zaslouží vyšetření lékařem.

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
  • Xorimax Chtela bych se zeptat. Dostala jsem antibiotika Xorimax 500mg, muzou se...
  • Nitrodelozni telisko Chtela bych se zeptat, pred 14 dni jsem si nechala dat...
  • Bolesti zad Pane doktore, chtěla bych Vás požádat o radu. Poslední 2 roky mě...
  • Závratě Prosím o radu před týdnem jsem byla odvezena do nemocnice měla jsem...
  • Zánět ledvin Dobre odpoledne, chtela jsem se zeptat zda se z moci da poznat...
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x