Bolest kloubi pro rs

Mam 8 let RS a posledni mesice me boli klouby na prstech ruky a zapesti a na nohach kotniky. Po ranu jsou nohy otekle. Je mozne to take prisuzovat RS? A jsem i velice unavena a take pribiram na vaze. Dekuji

Odpověď odborníka:

Jitko, tyto potíže nepatří mezi symptomy provázející roztroušenou sklerózu, mohou se ale objevovat při její léčbě. Nevím, jaké léky užíváte. Hezký den. Dr. Krákora M.

MUDr. Martin Krákora
MUDr. Martin Krákora

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktický lékař pro dospělé, Klášterec nad Ohří

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Jste po operaci? O ránu se starejte pečlivě!
Články: Jste po operaci? O ránu se starejte pečlivě!
U mnoha zdravotních...
Jak správně ošetřit puchýř
Články: Jak správně ošetřit puchýř
Odřely vám nohy nové boty...
Jsou neočkované děti zdravější? Rozhodně ne
Články: Jsou neočkované děti zdravější? Rozhodně ne
Možná už jste slyšeli názor...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Uroinfekce
Články: Uroinfekce
Bolest při močení může být...
Nachlazení, nebo chřipka? Naučte se je rozlišovat
Články: Nachlazení, nebo chřipka? Naučte se je rozlišovat
Vzbudili jste se s ucpaným...
Biologická léčba u revmatoidní artritidy: otázky a odpovědi
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: