Bolest kloubů

Mele bych dotaz mam bolesti kycli mam tam druhy stupen artrozi.Bolesti patere taky tam mam artrozu trpim bolestma spatne spim a nevydrží dlouho stat a chodit.A casto se mi stava že mě doli na pravi strane hrudniku pod prsni kosti tak jsem se chtela zeptat jestli bych nemela jit na vyšetření na revmatologii.Mame revma v rodone a jestli musim mit doporuceni od prak lekare.Dekuji za odpoved Jana.

Odpověď odborníka:

Bolesti kloubů a zad s velkou pravděpodobností souvisejí s degenerativními artrotickými změnami. Na revmatologii byste měla mít žádanku od svého PL. S pozdravem Jana Harnová

MUDr. Jana Harnová
MUDr. Jana Harnová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Jak si poradit s ječným zrnem
Články: Jak si poradit s ječným zrnem
Ječné zrno je pupínek nebo...
Vyšetření štítné žlázy
Články: Vyšetření štítné žlázy
Vyšetření štítné žlázy je...
Poznejte příznaky klíšťové encefalitidy dříve, než bude pozdě
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: