Bolest kloubů

Dobrý den,v srpnu 09 jsem ukončila léčbu rakoviny prsu-operace-chemo-ozářky..cítím se docela dobře,jen mě teď dost trápí bolestí kloubů a kostí,bohužel i v noci,kdy se nemohu pořádně otočit ani přikrýt,i mě to občas budí..lékař mi řekl,že je to následek chemoterapie,kterou jsem skončila dříve než ozářky..nebo teprve teď tělu došlo všechno to špatné co se mu dělo a takto reaguje..před léčbou v lednu 09 jsem potíže neměla,ale přesto jsem jedla želatinu plus jako doplněk stravy,teď užívám voltadyn..myslíte,že to někdy odezní nebo mám vyhledat lékaře specialistu na klouby..je označení angioinvazivní-rakovina agresivního typu...moc děkuji za odpověď a přeji hezký den

Odpověď odborníka:

Dobrý den, raději vyhledejte odborníka na nemoci kloubů a poradte se s ním. Vemte s sebou všechny nálezy a výsledky z léčby rakoviny, pomůže mu to udělat si celkový obrázek. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: