Bolest kloubů

  • Dotaz od: Kristina Houdková
  • Publikováno: 10.11.2009
  • uLékaře.cz

Dobrý den, již tři roky, po porodu, mám problém s bolestí v kolenou a ramenou, které jsou nejintenzivnější v noci, když ležím, nebo při zátěži. K tomu ještě občas trpím natékáním prstů u rukou. Praktický lékař mi řekl, že by to mohla být revmatoidní artritida avšak vyšetření krve toto nepotvrdilo. Předepsal mi lék Artrilom, otoky rukou zmizely avšak bolest v kloubech ne. Vyšetření štítné žlázy bylo také v pořádku a přítomnost borélie se nepotvrdila. Můžete mi prosím poradit co by mohlo být důvodem mého problému nebo kam se mám obrátit? Děkuji moc Houdková

Odpověď odborníka:

Skutečně by mohlo jít o projevy revmatoidní artritidy, někdy se protilátky z krve nezjistí, ale i tak onemocnění reaguje na antiartrotika. Rozhodně by jste měla být v péči specialisty - revmatologa.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: