Bolest kloubů a hlavy

  • Dotaz od: broucekiva
  • Publikováno: 21.12.2015
  • uLékaře.cz

Dobrý den, před pěti týdny mě začalo nesnesitelně bolet levé zápěstí. Nedokázala jsem otevřít sklenici, cokoli uchopit. Po týdnu jsem šla na chirurgii, proveden rentgen a dána dlaha+fastum gel. Na rentgenu pouze drobná cysta člunkové kosti, jinak nic. Po dvou týdnech dlaha sundána a pro stejné bolesti obou zápěstí nasazen Diclofenac AL50. Týden, co jsem ho brala jsem cítila jen malou bolest. Po dobrání byly ještě 2 dny v klidu, ale poté mě začala opět bolest obou zápěstí a navíc i silná bolest hlavy (z levé strany krční páteře až na temeno) a bolest pravé kyčle. Dnes ráno jsem se na nohu nedokázala ani postavit. Jela jsem do nemocnice, ale tam mi na recepci řekli, ať doberu ten diclofenac a že pokud úraz nebyl (nebyl) tak s tím stejně nic neudělají, že ortopedie pohotovost nemá. Tak nějak nevím, co s tím. Nejdřív bude nějaký ortoped k dostižení až po vánocích a dva týdny asi nepřežiju :/ Nenapadá mě, co by to mohlo být. Jím zdravě, mám 2 malé děti, aktivně se věnuju sportu, po dětech mám 70 kg/168 cm. Ještě mě napadlo, jestli nemůže být nějaká souvislost s ječmenem a chlorellou. Začala jsem je brát před těmi cca 5 týdny oboje 3x denně. Do té doby jsem je neměla. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Je třeba abyste navštívila revmatologickou ambulanci. Může se jednat o revmatoidní artritidu, která vyžaduje vyšetření a to nejen klinické, ale i podrobnější laboratorní vyšetření vzorku krve. Je důležité, že jste chirurgickým vyšetřením a rtg snímek vyloučila chirurgicko ortopedickou příhodu. Podle výsledků všech vyšetření další léčba.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Koloskopie
Články: Koloskopie
Koloskopie nebo také...
Hypofunkce štítné žlázy
Články: Hypofunkce štítné žlázy
Hypofunkce štítné žlázy...
Plané neštovice: hrozba pro některé dospělé a těhotné
Články: Plané neštovice: hrozba pro některé dospělé a těhotné
Plané neštovice jsou běžným...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: