Bolest kloubu palce

Zhruba před dvěma měsíci se mi při fotbalu v hale podvrtnul palec u nohy s následným otokem a modřinou po celém nártu a částečně i chodidlu. Nohu jsem nechal nějaký čas v klidu. Při běžné chůzi nebo lehčím běhu palec nějak nebolí, avšak při každé rychlejší změně směru pohybu se mi palec "jakoby podlomí" a následuje tupá bolest v kloubu bez otoku (zhruba den až dva), kdy je chůze možná s menší bolestí, běh však nikoliv, což mi znemožňuje sportování. Na rtg mi bylo řečeno, že nejsou viditelné žádné změny. Celé se to takhle opakuje už druhý měsíc, přičemž nejsou znatelné žádné známky zlepšení . Díky za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Můžete mít poraněnou chrupavku nebo vazy v okolí kloubu, což není na rtg vidět V tomto případě pomáhá rehabilitace nebbo i obstřiky.

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěž o krém BELOBAZA®


 celý článek

x