Bolest kolen

Vážený pane doktore, 27.10.2014 jste mi odpovídal na dotaz ohledně bolestí kolen po delším klečení při hře s vnučkou. Obracím se na |Vás znovu. Měsíc jsem byla na neschopenku,po té jsem se vrátila do práce. Chodit mi to jde, ale při vybočení kolen, na nerovném terénu či rychlém obratu mi ve vnitřní straně v kolene / ve štěrbině /silně bodne. Takto to mám u obou kolen. Asi 2x v týdnu chodím plavat, s tím,že se to zlepší. Nevím ,zda mám ještě čekat nebo se znovu objednat k ortopédovi. Děkuji předem za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Nepíšete, zda jste se absolvovala nějakou rehabilitaci či injekci do kloubu ani výsledek vyšetření. Domnívám se tedy, že byste měla absolvovat nové vyšetření s následnou léčbou jak je uvedeno výše.Samo plavání situaci nezlepší, kleků a dřepům byste se měla spíše vyhýbat

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: