Bolest kolena

Dnes mi bylo oznameno ze mam artrozu 2. st a mukoidni degeneraci menisku. Je nutna asc??

Odpověď odborníka:

Jen při potížích by byla na místě úprava menisku. Jistě je nález potvrzen vyšetřením magnetickou rezonancí. Artroskopie by při potížích přineslá pozitivum.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: