Bolest kolene

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jsem po plastice LCA a několika ASK, při jedné z nich mi byla ošetřena plica. Nedávno jsem si koleno znova podvrtla, a mam bolesti na vnitřní straně kolene, zde a nad kolenem mi i přeskakuje. Na MR se nepotvrdilo poranění menisku a proto se chci zeptat, zda je možně aby se opět v koleni udělali vazivové pruhy díky poraněné plice.

Odpověď odborníka:

Není mi známo, že by se plika znovu objevila, Nitrokloubní pliky jsou následek embryonálního vývoje kolena a nově se netvoří. Spíše je třeba pomýšlet na možnost poranní menisku, stav by se měl po jisté době zkontrolovat a pokud budou potíže kontrolní artroskopie je někdy nezbytná. Megnetické rezonance nezobrazí chorobné změny na 100%.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: