Bolest kolene

Dobrý den, v patek jsem měl trenink sebeobrany a Kamarád mi z nedopatření dopadl na koleno ( Byl to takovy pocit "přeskočení kolena" ) ihned jsme to chladili otok byl částečný, již zcela zmizel, ale pocit bolesti při chůzi do schodů a nebo dolů stále trvá, take při chůzi když úplně propnu nohu nebo úplně pokrčím bolest pod kolenem. Jinak mi přijde všechno v pořádku. Děkuji za radu

Odpověď odborníka:

Pravděpodobně došlo k přetažení fixačních bočních vazů kolena, distorzi. na místě by přesto bylo ortopedické nebo chirurgické vyšetření, znehybnění ortézou alespoň na 2 týdny s následnou rehabilitací. Nyní chlad a klid. Jinak podle výsledku vyšetření a rtg snímku.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Vyšetření prostaty
Články: Vyšetření prostaty
Co vše má zahrnovat...
Sportujete? Měli byste znát svoji ideální tepovou frekvenci
Články: Sportujete? Měli byste znát svoji ideální tepovou frekvenci
Většina lidí provozujících...
Mužský orgasmus
Články: Mužský orgasmus
Mužskému orgasmu předchází...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Léčba zrychleného tepu musí začít pravdivým dialogem
Články: Léčba zrychleného tepu musí začít pravdivým dialogem
Zvýšená tepová frekvence...
Udržte své klouby zdravé
Články: Udržte své klouby zdravé
Nevíte jak na to? Právě zde...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: