Bolest kolene

Poprosím vás o radu, v lednu 2016 mi byl operativně odstraněn přední křížový vaz,vše bylo v pořádku,pan doktor říkal,že pokud to bude dělat problémy půjdu na plastiku a tak jsem začala makat,hodně jsem koleno posilovala,začala jsem i běhat,ale včera když jsem scházela velký schod,tak mi opět v koleni ruplo,velká bolest a cítím,jak je koleno nestabilní,trochu oteklé a cítím ho,mám opět navštívit ortopeda?Vykonávám i hodně fyzicky náročnou práci,velice děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Danielo, pravděpodobně jste si koleno opět nějak poškodila, bude tedy nutná návštěva ortopeda, který Vás vyšetří a event. navrhne další řešení.

MUDr. Vít Křehnáč
MUDr. Vít Křehnáč

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: JACH-TA s.r.o., Řež

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: