Bolest kolene

Dobry den,před pul rokem jsem byla na artoskopii kolene:těžke artrozni změny III stupně na laterarni časti tib-fem. skloubeni a změny II-III stupně na skloubeni patelofemoralnim,synovektomii v lateralnimkompartementu.Mam stale dosti silne bolesti,prosila bych o radu zdali se to da ještě lečit jinak než vyměnou kolenniho kloubu? Děkuji a ještě mam jeden dotaz tyče se meho přitele,boli ho delši dobu ramena a paže a posledni měsic ma tak silné bolesti a hlavně v noci, Nyni je s tim v PN rtg:kranializace hlavice praveho humeru,zobrazeny skelet je jinalk bez patrnych struktuarnich změn,vybral 10 kapaček ale bolesti hlavně ty nočni jsou stale,prosila bych o radu co dal. Děkuji M

Odpověď odborníka:

Otázka byla zodpovězena, léčba konservativní je dále možná. Podle rady ortopeda dále.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x