Bolest kolene a artroskopie

Dobrý den, měla bych na Vás dotaz. Jsem v pořadníku na artroskopickou operaci menisků pravého kolene. Diagnoza mi byla sdělena 13.3. a ortoped mi píchnul do kolene injekci proti bolesti. Od středy se bolest v koleni stále stupňuje. Nyní již nemohu skoro chodit - jde to velmi pomalu a koleno již nejde téměř vůbec pokrčit. Je vhodné navštívit ortopeda znovu nebo je to "normální"? Vzhledem k tomu, že operace bude přibližně za měsíc. Děkuji za Vaši odpověď

Odpověď odborníka:

Na kontrolu si zajděte, vhodná mobilizace kolena nebo urychlení operace. Meniskus se bez operace nezhojí.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: