Bolest kolene a podkolení

Před časem jste mi poradil, že by mi pomohla magnetická resonance. Můj lékař mi dal pouze injekce proti bolesti. Kontrola byla po týdnu s tím, že mi předtím řekl, že mi injekcí dá víc a pošle mě na rentgen. Místo toho mi napsal rehabilitace. A po rehabilitacích se mám dostavit. Bolí mě celé koleno, obzvášť na zadní straně kolene. Bolesti jdou i do lýtka a stehna. Mám ty rehabilitace absolovovat? Za odpověď předem děkuji.

Odpověď odborníka:

Rehabilitační léčba, léčba pohybová a léčba fyzikální í je vždy pro koleno užitečná a měl byste ji absolvovat zvláště po nástřiku kloubu. Měla by přinést léčebný efekt. Podle výsledku váš lékař potom stav opětně zhodnotí a stanová další vhodnou léčbu, pokud bude třeba.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: