Bolest kolene a výrůstek

Děkuji za odpověď... Důležitě jsem zapoměla uvést že jsem v unoru letošního roku (to bylo 3 měsíce po úraze) u ortopeda byla a ten mě vyšetřil pouze hmatem a cvičením, sdělil mi že mi v koleni akorát přeskakuje a lupe a že mám přijít při potížích.....RTG nedělal. Takže bych měla požadovat snímek nebo stačí že mě lékař viděl? Bolest není obtěžující ale není příjemná. Hezký den.

Odpověď odborníka:

Jistě čím méně rtg ozařování tím lépe. Pokud ale potíž trvá znovu se obraťte na svého ortopeda a ten další vyšetření včetně zobrazovacích metod jistě provede.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Borelióza: Odpovědi na 10 nejčastějších otázek
Články: Borelióza: Odpovědi na 10 nejčastějších otázek
Léto a vycházky do přírody...
Chronická únava: zkuste homeopatika, možná budete překvapeni!
Dětský růst
Články: Dětský růst
Veškeré živé organismy se v...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Růstové grafy dávají rodičům jistotu
Články: Růstové grafy dávají rodičům jistotu
Každý starostlivý rodič...
Když se rakovina rozšíří do kostí
Články: Když se rakovina rozšíří do kostí
Toto zhoubné onemocnění...
Tuberkulinový test
Články: Tuberkulinový test
Tuberkulinový test je...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: