Bolest kolenou

Dobrý den, před nedávnem mě ortoped vyšetři, jelikož jsem měla bolesti kolenou, diagnóza byla výše posazené čéšky na obou kolenou...Druhý den po vyšetření obě kolena velmi bolely( kolena mi pouze prohmatal), bylo mi doporučeno posílit stehenní sval, po cvičení se opět dostavily bolesti akorát už 5dní přetrvávají. Cvičila jsem mírně vzhledem k mé skolióze 30°. V kolenou citím tuhost a bolest vychází z oblasti pod čéškou. Na bolest nic nepomáhá.Je mi 18let a jsem zvyklá dělat všemožné sporty, bohužel mi způsobují bolesti. Je možné, že ortoped neprovedl dostatečná vyšetření?

Odpověď odborníka:

To opravdu nemůžeme posoudit, k tomu váš popis je také dosti strohý. Platí, že každé vyšetření postupuje od jednoduchých vyšetření k vyšetřením složitějším pokud stav pacienta takový postup vyžaduje. Pokud potíže budou přetrvávat při kontrolním vyšetření jistě ortoped další potřebná vyšetření a opatření provede.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: