Bolest končetin

Dobrý den, je mi 23 let a uz nekolik let me trapi vysoký tep, občasne beru egilok, ale jinak vsechna vysetreni ohledne srdce mam v poradku, pocituji take buseni srdce a obcasne extrasystoly. I stitna zlaza ok. V posledni dobe se mi k problemum pridalo brneni, paleni, mravenceni koncetin, ktere prichazi zejmena v klidu v sede a vleze, pri chuzi bolest povoli. Studuji tak sedeavam casto u pocitace, ale ani procvicovani a rehabilitace zatim nepomaha...Mam celkovou slabost, zda se mi, ze posledni dny i spatneji vidim, jsem malatna, zmatena a mota se mi hlava...take mam syndrom polyc. ovarii a vysadila jsem antikoncepci, nemohly by proto moje problemy souviset s timto? jinak trpim atopickym ekzemem a cca jendou do roka mivam zanet mocovych cest...cekam na vysetreni EMG u neurologa, problem je, ze mam velky strach, ze by moje problemy mohli souviset s RS a nedokazu se na nic soustredit. Netusite, cim by moje problemy mohli byt zpusobeny? jeste pridam, ze spim bez probuzeni min 8 hodin denne, takze psychickeho razu by moje problemy byt nemeli a vetsinou k veceru ustavaji... dekuji mnohokrat za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, EMG vyšetření máte objednáno k vyloučení polyneuropatie, která by mohla způsobovat brnění končetin podobného charakteru, jak popisujete. Pokud bude v pořádku, bude jistě jistě neurolog vylučovat další možné příčiny, tedy i roztroušenou sklerosu. S vysazením antikoncepce potíže spíše nesouvisejí. M. Hlavačková

MUDr. Magdaléna Hlavačková
MUDr. Magdaléna Hlavačková

Specializace: Neurologie
Pracoviště: neurologická ambulance Uherský Brod

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x