Bolest končetiny

Mám bolesti v místě achilovky a mám podezření na zánět. Mám doma mast finalgon, lze ho použít na achilovku? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Finalgon mast nedoporučuji. Používá se na zvětšení průtoku krve v kůži. Není to mast na záněty! Doporučuji navštívit svého praktického lékaře nebo ortopeda. Nejprve je potřeba zjistit, zda jde o zánět či jinou příčinu bolesti, a dle toho pak nasadit léčbu.
S pozdravem
MUDr. Dagmar Doležalová

MUDr. Dagmar Doležalová
MUDr. Dagmar Doležalová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x