Bolest konečníku po průjmu

Minulý týden jsem brala antibiotika a měla jsem silný průjem, antibiotika jsem již dobrala a průjem už nemám, ale když jdu na záchod, tak mě to bolí. Nejdříve to pálelo, ale začala jsem používat Infadolan, ale teď mě spíše bolí když "tlačím". Můžete mi prosím doporušit nějakou mastičku na to? Děkuji

Odpověď odborníka:

Jano, domnívám se, že Váš problém je po průjmu zcela běžný , dejte Vašemu tělu ještě nějaký čas k regeneraci. Než se tak stane, doporučím Vám užít např. mastičku Hemostop gel, která se mimo jiné používá s výhodou při svrbění, štípání, bolesti a pálení konečníku, při opruzení a popraskání sliznice a okolí konečníku. S přáním brzké úzdravy a pěkného dne, s pozdravem, K. Jiříčková.

MUDr. Kristýna Jiříčková
MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: